sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Kanelipulla kunnolla kierteessä

Tuhansien onnelisten asioiden viikko. Elämä täyttyy valosta, vaikka on vuoden pimein aika. Kaikki kunnossa ja ihan huolella. Käveltyjä kilometrejä. Sanottuja sanoja. Täytettyjä lupauksia ja loputtomia haleja. Ryhmähenkeä ja kaivattuja asioita. Vain unelmien täyttymyksiä. Väsymättömiä yön tunteja sekä täysiä kulhoja karkkia. Aurajuustoa ja pipareita. Kaipa sitä ei ihminen muuta kaipaakkaan. Salattuja tunteita ja sydäntä lämmittäviä muistoja. Koskettavaa, eikö? Uninen sydän ja kuusi muuta juttua. Tuttuja, kyllä ja ystäviä sitäkin enemmän. Tärkeitä ystäviä. Naama punaisena onnesta ja mielei kirkkaana. Paljon sinkkuelämää. Sängyssä maattuja iltoja, kymmeniä jaksoja ja paljon vaahtokarkkimaisia sanoja. Makeita ja pehmeitä, melkeimpä helliä.

Kanelitanko joka vahingossa joutui piparkakkutaikinaan, paljon pipareita. Kahvia pullaa mehua. Lisää kavereita. Vain haleja ja sanoja. Jaettuja aterioita. Kylmät talvi-illat joiden jälkeen pääsee omaan sänkyyn kahden peiton ja neljän tyynyn kanssa. Sekä Täplä. Koira, liiiiiila koira. Uninenlelu, eikun unilelu. Kalenterin luukut auki ja joulu sisään. Kohta hankitaan kuusi, tai kuusi kuusta. Kuvia seinillä ja lattialla. Kakun. Haluan kakun, jossa on ainakin kuusi kerrosta ja paljon kermavaahtoa, suklaata, nompparellejä. Uudet kengät jotka tekee musta naisellisen. Saa mut tuntemaan itteni naiseksi, korot. Taidan olla kenkäholisti, huumaudun koroista. Varsinkin niistä korkeista ja värikkäistä. Vanha hönökaveri kuvaruudussa pitkästä aikaa. Ihanaa nähdä! Kaipaan sua. 

Rakkaudella pikkujouluttaja Iita

Ps. Nauttikkaa tästä joulunajasta, se on parasta kun on paljon kynttilöitä ja kukkia ja jouluvalot. Sekä piparin tuoksu kotona! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti